Over mij

Over mij

Op de presentatie van Limburgse ZakenvrouwenNader kennismaken met mij kan online of bij een kop koffie! Maak gerust een afspraak via het contactformulier

Je hoort het misschien niet direct maar ik ben een “Limburgs maedje”. Geboren in Noord-Limburg (1964 | Helden-Panningen), opgegroeid in Midden-Limburg (Roermond), geland op de voor mij meest idyllische plek van Zuid-Limburg (Heuvelland) en carrière gemaakt door het hele land. Na 15 jaar gepokt en gemazeld in management- en communicatiefuncties bij MECC Maastricht en RAI Amsterdam, ben ik terecht gekomen bij L1TV.

Hier presenteerde ik zeven jaar lang (live) het regionale nieuws, ontwikkelde en produceerde ik TV-concepten, zoals ‘ Ratatoej’ met co-presentatoren Henk Hover en Bas van der Zwaan maar ook het woonprogramma ‘Mijn Hemel’ met architect Erol Öztan. 

Inmiddels mocht ik moeder worden van twee prachtige kinderen. Dit combineerde ik met mijn allereerste communicatiebedrijf Comm’unique met veel mooie interim-opdrachten en projecten.

De creatieve kant bleef lonken en ik volgde de opleiding tot facilitator Creatief Denken. Die passie leidde tot de oprichting van een tweede bedrijf Dutchidee, een serieuze denktank die met Hollandse nuchterheid en creatieve concepten de wereld een beetje mooier maakt. 

De PR-juf startte ik toen ik steeds meer aanvragen kreeg van ondernemers die zichzelf opnieuw moesten uitvinden in het digitale tijdperk. Personal branding werd een dingetje en daar kon je wel een flinke portie PR bij gebruiken. Dus werd en wordt daar nog steeds de PR-Juf bij gehaald.

Toen vlogen de kinderen uit. Tijd weer voor een nieuwe uitdaging. Binnen Droombedrijf in Uitvoering zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemers die hun waarde willen omzetten in klinkende munt. In coachingstrajecten op maat, vaak 1-op-1, begeleid ik de ondernemers naar hun volgende bedrijfsfase maar ook in hun persoonlijke groei. 

Maar het bloed kruipt waar eigenlijk geen tijd voor is… het boeren protest op 1 oktober 2019 zette mij in een klap in de actiestand. Hier wilde ik een positieve bijdrage aan leveren… en zo startte ik als specialisatie FarmPR op waarin ik specifiek agrarisch ondernemers, plattelandsondernemers en agrarische zakenvrouwen help met de conceptontwikkeling en promotie van een toekomstbestendig #Droombedrijf en #Droomboerderij. 

En dan schrijven we maart 2023 … het is nog even maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Ik ga jullie meenemen in deze reis via social media maar ook in mijn Barn Blog….. het is bloedje spannend allemaal, maar ik doe het toch!