DROOMBOERDERIJ

Met nuchter boerenverstand en stadse flair help ik jou om de uitdagingen van vandaag om te zetten in kansen voor morgen

Mijn eigen SPARK heeft álles te maken met een vitaal platteland, gezonde natuur en toekomstbestendige boerderijen. Ik wil mijn vaardigheden als ondernemerscoach en communicatiestrateeg inzetten als verbinder tussen stad en platteland. Met mijn kennis van bedrijfsontwikkeling, PR en marketingcommunicatie help ik ondernemers binnen de agrofood sector om zichtbaar succesvol in de korte keten te zijn. Het maakt niet uit of je nog in de fase van vage plannen zit, net gestart bent of juist al een tijd op weg. Ik help je om er een succes van te maken.

Ook in deze tijd van fundamentele transities loopt de land- en tuinbouwsector voorop in innovatie en verduurzaming, al lijkt het allemaal nog wat mistig voor de consument. Producten en/of diensten vanaf het erf vermarkten (korte keten concepten) helpt om meer marge te realiseren en biedt kansen om het echte verhaal met de consument te delen.

Het bieden van aantoonbare meerwaarde zal de factor prijs meer en meer ondergeschikt maken. De consument is steeds vaker bereid om een eerlijk prijs te bepalen wanneer zij daarmee bijdragen aan een betere biodiversiteit, groter dierenwelzijn en een gezonde natuur. 

Vrijwel elke boer en boerin is gezegend met een ongelofelijke SPARK, een diep verankerde behoefte aan het boerenleven en dit ook door te geven aan de volgende generaties. Hun ondernemersbloed wordt daarbij erg op de proef gesteld door wetten, regels en maatschappelijke druk. Toch valt veel winst te halen bij nieuwe verdienmodellen, andere product-markt-combinaties en korte keten initiatieven. Daar horen ook andere communicatievaardigheden bij, zoals het aantrekkelijk verpakken en presenteren van jullie bedrijfsfilosofie.

Ik weet uit eigen ervaring hoe je met eenvoudige stappen tot een aantrekkelijk resultaat komt. Ik laat je kansen zien die tot nu voor je verstopt waren. Met mijn media-ervaring geef ik jou graag een podium om je waarde zichtbaar te maken en je kennis te delen. Dit podium laat jou je dromen realiseren. Samen werken we aan een toekomstbestendig bedrijfsconcept waarmee jij op de kaart staat, klanten aantrekt en support ontvangt.  

EN WAAROM IK DAN?
In Mijn Verhaal lees je waarom ik mij hard maak voor een sterk platteland. Een zielsmissie die zich al vroeg in mijn jeugd openbaarde, alleen had ik het toen nog allemaal niet zo door…….

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Boek dan een gratis

BOOMGAARDGESPREK

Waarin we samen het laaghangende fruit plukken (kansen die voor het grijpen liggen). Deze virtuele wandeling van 45 minuten is gratis en het verplicht je tot niets maar kan wel het begin zijn van een géweldig traject.

BLINDE VLEKKEN ZIEN

Kies je voor het gratis Boomgaardgesprek? Dan maken we samen een virtuele wandeling om het laaghangende fruit voor jou te pakken. Dan zie je in 45 minuten een aantal laagdrempelige mogelijkheden die jou snel resultaat brengen!

EFFICIENT STARTEN

Je kunt ook een start maken met het maken van je eigen PR-plan. In deze DIY cursus leg jij in zeven modules de perfecte basis voor je PR. Het bespaart je een boel tijd en geld als je met behulp van deze basis PR-cursus je aanbod en bedrijf presenteert. 

VAN IDEE NAAR KLANTEN

Ben je meer gebaat bij een persoonlijke aanpak dan kun je kiezen voor een coachtraject op maat. Hierin staat jouw doel centraal. de uitdagingen waar je voor staat vormen de rode lijn van 8 individuele sessies. Het is een uniek traject waarin jij gaandeweg je marge vergoot, nieuwe doelgroepen aanspreekt en meer winst maakt.

“SUCCESVOL ZIJN IN DE KORTE KETEN? JA, DAT WIL IK GRAAG!”
NIEUWSGIERIG HOE IK JE KAN HELPEN? 
Neem contact met mij op!

      

    Wil je gebruik maken van driekwartier gratis advies? Boek dan geheel vrijblijvend jouw persoonlijke 

    BOOMGAARDGESPREK

    Waarin we samen het laaghangende fruit plukken (kansen die voor het grijpen liggen). Deze virtuele wandeling van 45 minuten is gratis en het verplicht je tot niets maar kan wel het begin zijn van een géweldig traject.