BOOMGAARDGESPREK

BOOMGAARDGESPREK

 

IN DRIE KWARTIER PLUKKEN WE JOUW LAAGHANGENDE FRUIT
Reserveer een gratis gesprek met de PR Juf voor het platteland over alle mooie kansen voor jouw bedrijf die zomaar voor het grijpen liggen

 

Trots zichtbaar werken aan de toekomst van jullie bedrijf
In dit virtuele boomgaardgesprek heb jij in 45 minuten kraakhelder waar de vluchtroute zit uit jouw dwaaltuin. We zetten een stevige zeef op jouw situatie en filteren eruit met welke zaken jij snel en relatief eenvoudig maximaal effect bereikt. Geen gedoe, geen geslenter gewoon de kortste weg naar resultaat. Je ziet opeens zelf wat er te winnen valt bij het verleggen van je focus. Simpele handelingen die wonderen doen voor je bedrijfsdroom. Weinig inspanning, tijdbesparend en zonder noemenswaardige investeringen.

Wat kun je van mij verwachten?
Een frisse blik die met grote deskundigheid ziet waar jouw knoop zit en dus ook je winst. Een creatieve geest die meedenkt in oplossingen en die jou op een koers wijst die bij jou past. Jij inspireert mij met je vraag en ik bestuif jou met waardevolle antwoorden waar je gewoon écht wat aan hebt. Zo pluk jij in korte tijd de sappigste vruchten van dit virtuele boomgaardgesprek.

Wat heb jij er aan?
Deze gratis sessie van drie kwartier levert jou direct al een mooie oogst op. Ik laat je zien hoe je opvalt zonder dat je daar zeeën aan tijd, energie slurpende frustratie of een berg geld aan kwijt bent. Je boekt jouw gratis online boomgaardgesprek in op een tijdstip dat het jou goed uitkomt. Pak pen en papier erbij, zodat je meteen de tips en handigheden noteert die ik voor je in petto heb met mijn 30-jarige ervaring als mediatrainer, ondernemerscoach, conceptontwikkelaar en communicatiedeskundige.

Je hebt alleen maar te winnen
Claim je gratis wandeling door de virtuele boomgaard en pluk de vruchten van drie kwartier sparren en meedenken. Je mag me ook eerst even (video)bellen. Mijn stem, gezicht en toelichting zullen je vertrouwen alleen maar groter maken. Ik ben er voor jou, ook na het boomgaardgesprek als je daar behoefte aan hebt.

RESERVEER TIJD VOOR MIJN GRATIS BOOMGAARDGESPREK

Ja, reserveer mijn gratis sessie in de virtuele boomgaard

Als deze 45 minuten door de virtuele boomgaard naar meer smaken, dan kunnen we jouw waarde in de praktijk bekrachtigen en vertalen in een toekomstbestendig bedrijf. Je kunt ook alvast even bij mijn Farm.PR-Traject kijken, dan weet je wat er zoal voor je aan de boom hangt.

 IN HET FARM.PR COACHTRAJECT MET JOU

 • Verhelderen we jouw doel
 • Ga je anders naar je situatie kijken
 • Doorlopen we jouw opties en keuzen
 • Zie je nieuwe kansen en mogelijkheden
 • Benoemen we een mogelijke aanpak

WE PLUKKEN HET MEEST ZOETE FRUIT

 • Je gaat doen wat bij jou past
 • Je waarde is helder
 • Je boodschap is aangescherpt
 • Je verhaal is aantrekkelijk
 • Je steekt trots boven het maaiveld uit

Ik denk met je mee en -ik weet dat ik dat doe- inspireer en enthousiasmeer jou. Je gelooft weer in jezelf omdat je je meer bewust bent van je waarde. Ik zeg niet WAT je MOET doen maar wel HOE je iets KAN doen. Ons coachtraject zal een hoge mate van vrolijkheid bevatten. Met nuchter boerenverstand maar ook met een flinke lik stadse flair komen we steeds dichter bij jouw doel. Met humor en pit ga je kennis maken met mijn passie voor het platteland en de boerensector.

Voor wie is het coachtraject éxtra waardevol?
Voor ondernemers die zich hard maken voor een sterk platteland, agri-vrouwen, toekomstboeren, neventak-ondernemers en rural entrepreneurs. Sparren in de boomgaard gaat de start zijn van jouw heldere koers, een coachtraject met mij de kroon op je harde werk. Dat beloof ik.

 

VRAAG DE GRATIS
PR-OOGSTKALENDER AAN

Wil je eerst nog even de kat uit de boom kijken? Geen punt.

Laat je mailadres achter en ik stuur je de PR Oogstkalender gratis per mail retour. Het is een handig document dat je in een oogopslag wegwijs maakt in de 5 grootste geheimen van succesvolle PR waarmee jij trots zichtbaar het verschil maakt vanuit je hart en opvalt in de media.
(Het spreekt voor zich dat je gegevens bij mij in vertrouwde handen zijn)

  Zeg je ” Kan mij het schelen, ik vraag gewoon dat gratis gesprek aan” vul dan hieronder je gegevens in. Ik neem snel contact met je op om onze virtuele wandeling in te plannenNeem contact met mij op