FARM.PR TRAJECT

FARM.PR TRAJECT

TROTS ZICHTBAAR JULLIE WAARDE DELEN

NA DIT FARM.PR TRAJECT BEN JIJ EEN ZELFBEWUSTE MEDIAKENNER MET EEN ONDERSCHEIDEND CONCEPT INCLUSIEF EEN OP MAAT GEMAAKT PR-JAARPLAN WAARMEE JULLIE BEDRIJF SCHITTERT IN DE MEDIA

 

PR en mediabenadering worden vaak gezien als een mysterieuze kunst. Een gedachte die veel reclamebureaus natuurlijk graag in stand houden. Als jij je geïntimideerd voelt door het idee om je eigen PR professioneel te regelen, dan is de kans groter dat je ze inhuurt voor hun diensten! Maar er is eigenlijk geen reden waarom jij, met een beetje begeleiding, niet zelf het media- en communicatieplan voor je merk(en) of bedrijf kunt beheren. Als je prettig wilt communiceren met consumenten-doelgroepen dan kun je met kennis van PR en marketing een flink stuk verder komen. Sta je nog aan het begin dan is dit PR-traject echt een eye-opener voor je die ook nog eens zorgt voor enorme tijdswinst. Maar ik durf te wedden dat je al een heel eind op de goede PR weg zit!

In dit effectieve Farm.PR traject van zes weken help ik jou persoonlijk om kennis te maken met ‘de geheimen’ van PR en mediarelaties.

Na dit traject ben jij getransformeerd tot heuse PR-expert en een geweldige aanwinst voor jullie bedrijf. Met zelfvertrouwen maak jij jullie bedrijf zichtbaar in de publiciteit, ga je positief de verbinding aan op social media en maak je aantrekkelijk helder hoe jullie missie en visie bijdraagt aan het welzijn van jullie (potentiële) klanten.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Ik zet 30 jaar ervaring in op het gebied van conceptontwikkeling, PR en mediastrategie om jou de kneepjes van het vak te leren. Na deze zes weken blaak jij van het vertrouwen en weet jij hoe jij je eigen PR-campagnes inricht. Omdat deze cursus jouw thuisopdrachten combineert met mijn persoonlijke begeleiding, heb jij dadelijk een op maat gemaakt PR-plan waarmee jij de juiste media-aandacht krijgt voor jullie bedrijf, aanbod en merkproducten.

WANNEER?

Het Farm.PR-traject start op elk moment dat het jou uitkomt, duurt zes weken en neemt gemiddeld 45 minuten per week in beslag. We plannen deze in op data en tijden die het beste bij jou passen. Omdat het een blended training is waarbij de zes 1-op-1 online meetings gecombineerd worden met thuiswerkopdrachten, moet je rekening houden met circa 2 uur zelfstudie per week.

We ontmoeten elkaar via een online platform waarmee jij al bekend bekend, zoals bijvoorbeeld Whereby (mijn favoriet), Zoom, Teams, Skype of What’s App. Heb jij een andere voorkeur, dan regelen we dat.

Ja!
Ik investeer graag tijd om in zes weken
mijn bedrijfsconcept neer te zetten inclusief een PR-jaarplan waarmee we trots zichtbaar zijn in de media

VERTEL ME ER MEER OVER

JULLIE BEDRIJF IS OM IN TE LIJSTEN!

WAAROM EEN 1-OP-1 TRAJECT?

Ik wil ook het verschil maken vanuit mijn hart en jou oprecht het allerbeste helpen naar mijn allerbeste kunnen. Ik ben geen ondernemerscoach die ‘content dropt’ en ook geen businessmentor die je laat zwemmen onder het mom van een ‘online programma’. Zo wil ik niet werken en dus kies ik bewust voor een intensief en persoonlijk traject dat jou zóveel meer waarde biedt. In het Farm.PR-traject maken we samen een vliegende start waarin je met mijn hulp de benodigde vlieguren maakt. In het korte maar intensieve traject krijg je de ervaring en kennis om zelf jullie PR, communicatie en marketing te kunnen regelen. Zonder dure bureaus en zonder hyper businesscoaches maar met mijn persoonlijke missie, passie en toewijding. De echte waarde zit in jou. Die maken we samen extra groot en praktisch inzetbaar zodat jij er maximaal mee van betekenis bent voor jullie bedrijf en jullie toekomst

BOUW JE DROOMCONCEPT INCLUSIEF EEN PR-PLAN WAARMEE JE OPVALT EN JE BEDRIJF PIEKFIJN OP DE KAART ZET
. . . DE BESTE PR, BEN JEZELF !

NA DEZE ZES WEKEN:

 • Heb jij een originele en onderscheidende bedrijfsformule
 • Deel jij met trots jouw boodschap
 • Is jouw zelfvertrouwen gegroeid
 • Weet jij welk publiek jouw kostbare tijd meer dan waard is
 • Weet jij waar jouw doelgroep zich bevind
 • Weet jij hoe jij jouw boodschap in de juiste media krijgt
 • Kun jij goed omgaan met kritische reacties
 • Beheers jij de technieken van positieve feedback
 • Krijg jij de media-aandacht die jij voor ogen hebt
 • Heb jij een degelijk mediaplan voor vier seizoenen waarmee je meer naamsbekendheid, klanten, zakelijke groei en ondernemersvrijheid realiseert 
IN ZES WEKEN JE EIGEN PR-JAARPLAN WAARMEE JIJ HET VERSCHIL MAAKT

EEN AANTAL ZAKEN DIE WE BEHANDELEN

 1. Wat is PR precies en hoe kan het jou én je bedrijf helpen
 2. Jouw gids voor het creëren van een effectieve PR-strategie in de vier seizoenen
 3. Hoe jij je missie en visie verpakt in een aansprekend verhaal
 4. Waarom jouw kernboodschappen essentieel zijn en hoe je ze kunt creëren
 5. Hoe jij hapklare en aantrekkelijke content maakt met Canva
 6. Manieren waarmee jij het aantal bezoekers naar je website verdubbelt
 7. Hoe jouw bedrijf opvalt in de media en journalisten enthousiast maakt voor jouw verhalen
 8. Welke content jij kunt maken die anderen voor jou gaan delen
 9. Inspirerende voorbeelden uit de praktijk van collega boerinnen
 10. Hoe je het beste kunt reageren op kritische reacties (en zelfs fan maken!)
 11. Een content jaarkalender met creatieve ideeën voor persberichten en free publicity
 12. maar zeker ook facetten die specifiek van toepassing zijn in jouw situatie

 

Met het Farm.PR-traject “De beste PR, ben jezelf” kun je starten op elk gewenst moment. De cursus duurt zes weken met 6 x 1-op-1 begeleiding en thuiswerkopdrachten. Na zes weken heb jij een loeigoed bedrijfsconcept met een op maat gemaakt PR-Jaarplan.

MEER INFORMATIE

Stuur een mail naar info@annetjeschoolmeesters.nl, bel mij op 06-18168310 of vul het contactformulier in. Je kunt ook via de agenda een afspraak met mij inplannen om vooraf kennis te maken en ik eventuele vragen nog even kan toelichten. Jouw investering in het persoonlijke Farm.PR-Traject is euro 1495 (ex. BTW). Hiervoor heb je dus geen hyper reclamebureau dat de prijs met groot gemak vertienvoudigd, maar een op maat gemaakt PR-traject waarmee jij het verschil maakt inclusief een jaarplan dat volledig is toegespitst op jouw voorwaarden.

Vooruitlopend op ons contact kun je hier alvast gratis de PR-Oogstkalender aanvragen met de allerbeste PR-tips die je gelijk kunt toepassen.

LAAT ME WETEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN! IK HOOP JE SNEL TE SPREKEN,

ANNETJE