Landbouw start-ups

Landbouw start-ups

Een start-up staat voor een kansrijk plan, snel reageren en sterk doorpakken. Agrarisch ondernemers met een eigen bedrijf en een wens tot verandering zijn start-ups pur sang. Maar hoe weet je welke richting de meeste kansen biedt? Hoe speel je in op duurzame trends? Hoe voeg je waarde toe aan een bestaand product of aanbod? En ook, hoe maak je dit alles zichtbaar?

Werken met het Agrarisch Business Canvas (ABC-plan) helpt om tot nieuwe verdienmodellen te komen die leiden tot aangescherpte businessplannen. Het ABC-plan zet je op scherp, geeft je focus en trekt investeerders aan. Het plan voorziet ook in samenwerking met innovatieve food-startups of met korte-keten-initiatieven bijvoorbeeld. 

Binnen FARM.PR help ik jou met het ontwikkelen van je ABC-plan waarmee je de beste kansen en nieuwe mogelijkheden zichtbaar maakt; van bedrijfsidee naar marktintroductie. Vergroot je kennis en innovatiekracht en stap in de wereld van merkbeleving, persoonlijke branding en free publicity. In een keukentafelgesprek help ik jou kansen zien waarmee jouw waarde omgezet wordt in winst.