Annetje

Annetje

THINK GLOBAL, ACT LOCAL
– Annetje Schoolmeesters –

Mijn bucketlist wordt steeds kleiner.
Sinds ik een grote mate van dankbaarheid ervaar,
waardeer ik alles zoveel meer.

Toch is mijn bucketlist sinds 1 oktober 2019 met nog één hartewens aangevuld. Een missie die ontstond uit het indrukwekkende boerenprotest, unaniem gedragen vanuit passie voor het agrarische beroep. Het werd een opmars van het platteland dwars door de stad, samen op de bres voor hún bucketlist; het bestaansrecht om met hun ondernemerschap duurzaam het verschil te maken voor mens, dier en milieu.

Dat was de dag dat ik besloot om mijn kennis van bedrijfsontwikkeling, PR en marketing-communicatie breder in te zetten. Naast het begeleiden van het MKB, familiebedrijven eigenzinnige eenpitters help ik professionals op het platteland met (nieuwe) bedrijfsconcepten, waardecreatie en communicatie met hun doelgroepen. Meer zichtbaarheid leidt tot meer begrip en dat zorgt voor meer interactie. Door zich bewust te zijn van hun waarde kunnen de ondernemers zelf bijdragen aan een betere verbindingen. 

Zowel offline als online help ik ondernemers met hun bedrijfsstrategie, toekomstdromen, promotie en publiciteit. Ik ben thuis in veel facetten van business-development en marketing-communicatie. Een gouden combinatie, vooral omdat ik naast waarde gedreven strategieën ook kan bijdragen aan originele invalshoeken om ondernemers te inspireren om meer zichtbaar te zijn. Daarbij schrijf ik lekker, ben ik thuis in merkconcepten en goed in PR. 

Mijn omgeving ervaart mij als energiek, ondernemend, eerlijk, doortastend, doelgericht en innovatief. Ik werk graag samen met professionals die dit waarderen. Met zeven jaar ervaring voor radio en (live) TV help ik de ondernemers aan meer media-exposure en begeleid ik hen om zichzelf en hun bedrijf optimaal te presenteren.

Ik ben dol op het heuvellandschap van Zuid Limburg, de seizoenen, laarzen en hoeden. Buiten zijn, struinend door de natuur met paard en honden, zorgt voor hernieuwde energie, groeiend inzicht, creatieve oplossingen en lucratieve ideeën.

Koken doe ik graag met onbewerkte producten van het seizoen (plus knoflook). Als het even kan, komt alles uit de moestuin en ik fiets (E-bike…) graag naar mijn favoriete streekboeren. Onze ‘Local Heroes’.
Mogen wonen en werken vanuit het Zuid Limburgse Heuvelland is voor mij
HET LEVEN OP Z’N MOOIST

“EMPOWERING THE COUNTRYSIDE”