BOOMGAARDGESPREK

BOOMGAARDGESPREK

 

IN DRIE KWARTIER PLUKKEN WE JOUW LAAGHANGENDE FRUIT
Reserveer een gratis online gesprek over alle mooie kansen voor jouw bedrijf die snel voor het grijpen liggen

 

Laat deze onzekere tijden ons niet verlammen
Nederland is in de ban van de ‘landbouwtransitie’ en ondertussen maakt de discussie over stikstof een complete sector vleugellam. Ik vind daar wat van. Dat is ook een van de reden dat ik mij politiek inzet voor een sterke agrarische sector inclusief een vitaal buitengebied .Ik sta daarbij voor eerlijk beleid, haalbare doelen en een duurzame toekomst. We laten ons niet kisten, we houden de schouders recht en de blik vooruit. Hoe moeilijk dit kabinet het de sector ook maakt en hoe oneerlijk het ook allemaal voelt. We gaan voor de toekomst en staan pal achter de volgende generatie(s). Ik help je om lichtpuntjes te blijven zien, kansen te verzilveren en je waarde te vergroten.

Trots zichtbaar werken aan de toekomst van jullie bedrijf
In dit virtuele boomgaardgesprek heb jij in 45 minuten kraakhelder waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. We maken een analyse van de situatie en filteren eruit met welke zaken jij snel en relatief eenvoudig maximaal effect bereikt. Geen gedoe, geen geslenter maar gewoon de kortste weg naar resultaat. Je ziet opeens zelf wat er te winnen valt bij het verleggen van je focus. Simpele handelingen die wonderen doen voor je bedrijfsdroom. Weinig inspanning, tijdbesparend en zonder noemenswaardige investeringen.

Wat kun je van mij verwachten?
Een frisse blik die met grote deskundigheid ziet waar jouw kracht zit en dus ook je winst. Een creatieve geest die meedenkt in oplossingen en die jou op een koers wijst die bij jou past. Jij inspireert mij met je vraag en ik bestuif jou met waardevolle antwoorden waar je gewoon écht wat aan hebt. Zo pluk jij in korte tijd de sappigste vruchten van dit virtuele boomgaardgesprek.

Wat heb jij er aan?
Deze gratis sessie van drie kwartier levert jou direct al een mooie oogst op. Ik laat je zien hoe je opvalt zonder dat je daar zeeën aan tijd, energie slurpende frustratie of een berg geld aan kwijt bent. Je boekt jouw gratis online boomgaardgesprek in op een tijdstip dat het jou goed uitkomt. Pak pen en papier erbij, zodat je meteen de tips en handigheden noteert die ik voor je in petto heb met mijn 30-jarige ervaring als PR strateeg, marketingexpert, mediatrainer, ondernemerscoach, conceptontwikkelaar en communicatiedeskundige.

Je hebt alleen maar te winnen
Boek je gratis wandeling door de virtuele boomgaard en pluk de vruchten van drie kwartier sparren en meedenken. Je mag me ook eerst even (video)bellen. Mijn stem, gezicht en toelichting zullen je vertrouwen alleen maar groter maken. Ik ben er voor jou, ook na het boomgaardgesprek als je daar behoefte aan hebt.

JA! IK RESERVEER TIJD VOOR MIJN GRATIS BOOMGAARDGESPREK

Ja, reserveer mijn gratis sessie in de virtuele boomgaard

Als deze 45 minuten door de virtuele boomgaard naar meer smaken, dan kunnen we jouw waarde in de praktijk bekrachtigen en vertalen in een toekomstbestendig bedrijf. Je kunt ook alvast even bij mijn Farm.PR-Traject kijken, dan weet je wat er zoal voor je aan de boom hangt.

IN ONS (GRATIS) ONLINE GESPREK LIGT DE NADRUK OP JULLIE KANSEN BINNEN DE KORTE KETEN:

  • We verhelderen jouw doel
  • Je gaat anders naar je situatie kijken
  • We doorlopen jouw opties en keuzen
  • Je ziet nieuwe kansen en andere mogelijkheden
  • We benoemen een mogelijke aanpak
  • We maken de eerste stap zo concreet mogelijk

Stuur een mail naar info@annetjeschoolmeesters.nl of vul het contactformulier in en we plannen samen jouw gratis visuele Boomgaardgesprek in. Gewoon doen, er valt alleen maar winst te behalen (nu al).
Groetjes, ANNETJE