Passie, missie, drijfveren… daar gaan we weer

Passie, missie, drijfveren… daar gaan we weer

Ik ben nog weinig coaches tegengekomen die niet over passie oreren. En dat snap ik. Passie staat aan de basis van een heleboel. Dus iedereen op zoek naar zijn of haar passie. Tot zover niks aan de hand. Maar wat als je die passie niet kan benoemen of je het idee hebt dat je helemaal geen passie hebt?

Dan ga je van je ideeën gewoon doelen maken. Goals die je wilt bereiken om vanaf daar trots terug te kijken op de weg er naar toe. Een goal is een simpel doel. Bijvoorbeeld binnen drie jaar een jaaromzet van 100.000 euro hebben.  Of tien procent groei voor je bedrijf voor het einde van het jaar. Of over drie maanden het gevoel hebben dat werk en privé in balans zijn. Of binnen een week je zakelijke uitstraling weer vitaal. Het helpt om je doelen zo concreet mogelijk te maken. Liefst met een tijdspanne en acties eraan gekoppeld. 

Zo kun jij je (verborgen) passie vertalen in tastbaar en voelbaar effect. Je drijfveren zijn duidelijk  door je goals en zie daar … je missie! En zo sluit ik mij aan bij het rijtje ‘missiecoaches’ al heb ik het liever over je idealen.