Keuzes maken

Keuzes maken

EEN NEVENTAK AAN JE BEDRIJF VERBINDEN, PFFFFFF

Welke keuzes moet je maken als je, om welke reden dan ook, een neventak aan je bedrijf wilt verbinden. Los van alle regels en wettelijke bepalingen is er zoveel meer om rekening mee te houden. Waar moet je focus liggen, wat wil je bereiken en voor wie? Het zijn spannende en soms ook lastige keuzen waar je voor staat en je hebt de behoefte om het niet alleen te hoeven doen.

Ik help je graag met individuele coaching om die keuzes te maken die jou en je nieuwe carrièrepad, lees jouw (nog onbekende) neventak, het beste dienen. Waar ga je je op richten, wat wordt het tijdspad, wat moet eerst, wat kan later.

Je moet ook nee durven te zeggen tegen wat je niet (meer) wilt, nee zeggen tegen datgeen wat niet (meer) bij je past. Maar waar moet je dan nee tegen zeggen? Je bent bang om kansen te laten liggen, je vindt vast veel interessant en in deze fase lijkt alles van belang.

Wat wordt je businessmodel, welke verdienmodellen passen bij wat je wilt, moet je gaan samenwerken, een team vormen met een gelijkgestemde? Wat kun je zelf en wat zou je moeten uitbesteden en aan wie en wat kost dat dan? En je wilt er natuurlijk ook zijn voor je gezin, je familie en tijd hebben voor je vrienden en vakanties.

Pfffffffff. Ik beloof je, het komt allemaal goed!