FARM.PR

TROTS ZICHTBAAR JE WAARDE DELEN EN WINST MAKEN IN DE KORTE KETEN

BENUT DE KANSEN VOOR JOUW ONDERNEMING EN WORDT ZICHTBAAR

Ondernemen op het platteland heeft een andere dynamiek dan het stadse bedrijfsleven. De keuze voor je bedrijfsconcept, het uitdragen van je visie en het benaderen van de media vraagt om zorgvuldigheid. Alles draait om het zo goed en correct mogelijk onder de aandacht brengen van jouw geweldige bedrijf.
Of het nu om je bestaande business gaat of wanneer je een nieuwe richting inslaat:

VERTEL JE VERHAAL VOORDAT EEN ANDER DAT DOET

Het platteland biedt veel toegevoegde waarde; rust, ruimte, natuur en nog zoveel meer. Als je als ondernemer in het buitengebied deze waarden vervlecht in jouw specifieke aanbod, dan heb je een gouden formule in handen. Ook de druk die is ontstaan op de voedselketen is een geweldige kans. Zelf de keten kunnen sluiten is een prachtige uitdaging, die zorgt voor marge verhoging en omzetgroei. Maak van jezelf een merk en vertaal dit in je aanbod en producten. Dit alles biedt agrarisch ondernemers een interessante groeipositie en meer bestaanszekerheid.

JE WAARDE ZICHTBAAR MAKEN

Ben jij die professional in de agrofood of andere plattelandsonderneming?
En wil jij duurzaam groeien met je bedrijf? De onderneming toekomstbestendig maken? Beter verdienen met jullie nevenactiviteiten? De juiste keuze maken voor de meest attractieve neventak? Kortom wil je als agrarisch ondernemer uitbreiden, verbreden of vernieuwen?
Dan help ik jou om met jullie bijdrage zichtbaar trots winst te maken!

SUCCES IN DE KORTE KETEN

 

MIJN MISSIE HEEFT ALLES TE MAKEN MET GROOT RESPECT

Ik geef advies en training specifiek aan agrarisch ondernemers en andere plattelandsondernemingen vanuit een diepgeworteld respect. Er is veel maatschappelijke waardering voor de boer, alleen handelt de consument er nog niet echt naar. Door het klassieke en nieuwe boerenbedrijf beter zichtbaar te maken, wil ik bijdragen aan meer bewustzijn en daadkracht bij de burger.
De ondernemers op het platteland help ik om kansen te zien en doelgericht te benutten. Hiertoe zet ik ruim 30 jaar ervaring in PR, conceptontwikkeling, communicatie, branding, content-marketing, evenorganisatie en (live)presentatie in TV- en radiostudio’s in.

BEN JIJ DIE PROFESSIONAL DIE ONDERNEEMT OP HET PLATTELAND?

 Ik ondersteun jou graag met mijn kennis en persoonlijk advies, met slimme tips en trucs en handige gratis tools. 
Zelf steeds het wiel moeten uitvinden kost onnodig veel tijd en energie. Ik zorg dat jij zelf de PR en promotie voor jullie prachtige bedrijf regelt, in weinig tijd en zeker ook tegen zo min mogelijke kosten. Ik help jou om doelgericht te kiezen en kansen te pakken waarmee je meer bestaanszekerheid inbouwt. En ik help jou om trots zichtbaar te zijn met je bijdrage, zodat jullie waarde wordt vertaald in winst.

SAMEN STERK VOOR EEN MOOIE TOEKOMST

Zelf ben ik opgegroeid op het platteland, tussen boerderijen, dieren, weilanden en akkers. Met mijn stadse carrière in de PR en marketing-communicatie, draag ik graag bij aan meer verbinding. De sleutel ligt in meer wederzijds begrip tussen de consument en de plattelandsonderneming. 
Met de steun van de burger en zijn voorliefde voor het platteland is er -juist nu- veel te winnen!

 

IN HET FARM.PR COACHTRAJECT “SUCCES IN DE KORTE KETEN” MET JOU

  • Wordt helder waar je voor staat en gaat
  • Krijg je inzicht in je toegevoegde waarde
  • Voegen we ‘consumenten-waarde’ toe
  • Zetten we in op meerdere verdienmodellen
  • Zetten we een simpele maar ijzersterke strategie uit
  • Vertalen we jouw visie in een aansprekende boodschap
  • Ga je marge verhogen op bestaande produkten
  • Zetten we versterkende produktlijnen uit
  • Word je zichtbaar met je boodschap 
  • Ga je winst maken in de korte keten

Ik denk met je mee en -ik weet dat ik dat doe- inspireer en enthousiasmeer jou. Je gelooft weer in jezelf omdat je je meer bewust bent van je waarde. Je nieuw verworven mindset laat je dingen voor elkaar krijgen waar je niet eerder aan durfde te denken. Ik zeg niet WAT je MOET doen maar wel HOE je iets KAN doen. Ons coachtraject zal een hoge mate van vrolijkheid bevatten. Met nuchter boerenverstand maar ook met een flinke lik stadse flair komen we steeds dichter bij jouw doel. Met humor en pit ga je kennis maken met mijn passie voor het platteland en de boerensector.

Voor wie is het coachtraject éxtra waardevol?
Voor ondernemers die zich willen profileren binnen de korte keten, ondernemende boerinnen die denken aan een (nieuwe) neventak, toekomstboeren en andere rural entrepreneurs. Sparren in de boomgaard gaat de start zijn van jouw heldere koers, een coachtraject met mij de kroon op je harde werk. Dat beloof ik.

BEN JIJ KLAAR VOOR DE EERSTE STAP?
RESERVEER DAN NU JE TIJD VOOR EEN GRATIS KENNISMAKING TIJDENS EEN VIRTUELE WANDELING DOOR DE BOOMGAARD.
Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

Waarom maak ik mij sterk voor de korte keten?

Ik geloof in circulaire groei. In waardecreatie en impact. “Van waarde naar winst”, dat is de grondgedachte van elk concept dat ik ontwikkel en van elk PR-traject dat ik adviseer. Welk doel dient het. Voor wie is het van betekenis. Wat brengt het. Welk probleem lost het op. Hoe voelen mensen er zich bij. Draagt het bij aan dierenwelzijn. Gezond voedsel. Respecteert het de natuur. Is het toekomstbestendig. Is het geloofwaardig, is het authentiek, is het eerlijk?

Ik geloof in concepten die bijdragen aan het welzijn van de maatschappij, met zorg voor de mens, respect voor het dier en aandacht voor het milieu. Ik geloof ook in concepten die zorgen voor een eerlijke verdienmodel voor de agrarisch ondernemer. Daarom adviseer ik ondernemers op het platteland met het creëren van toegevoegde waarde, het vergroten van belang. Ik adviseer hoe deze waarde doelgericht te zetten voor meer marge en een hogere winst. Actief bijdragen binnen de korte keten is daar een prachtige kans voor. De consument is bereid om de echte prijs te betalen wanneer duidelijk is wat ermee bereikt wordt. Dat verhaal mag verteld worden in de directe omgeving en de eigen streek, maar ook op social media, in de krant en op TV. Ik weet uit ervaring dat je geld kan verdienen met impact maken. 

Ik geloof ook in de versterkende verbinding tussen stad en platteland, tussen burger en boer. Er is geen zij en ook geen ons. Er is wel een WIJ, die in gezamenlijk belang streven naar wat goed is. Mijn adagium is “Think Global, Act Local”. Groots denken en dicht bij huis het verschil maken. Do Good, Tell It & Get Goodwill; zichtbaar trots bijdragen met winst voor iedereen.

Daar zet ik mij elke dag weer voor in. 

Doe je mee?

JA STUUR MIJ VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE OVER HET AANBOD VAN FARM.PR
Ik ontvang dan ook gratis de PR Oogstkalender met de belangrijkste PR tips in een oogopslag