SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

DE KRACHT VAN GOEDE PR IS ONBETAALBAAR

In mijn 30 jarige carrière heb ik honderden bedrijven, van start-up tot upscale, mogen begeleiden naar mooie resultaten. De ondernemingen zijn actief in een groot aantal sectoren en branches, maar de meeste voldoening haal ik nog altijd uit de agrisector en foodbranche.

Van een start-up in de internationale fruithandel tot een koerswijziging van stadsboer Peter, van de ontwikkeling van een nichebedrijf in paardendekens tot de herpositionering van een equinebusiness. Van het begeleiden van labels tot merken binnen de korte keten gaat mijn hart helemaal sneller kloppen.

Met een goedgekozen merknaam, authentiek productieproces en pakkende presentatie kan ik hele korte tijd een plek bij de consument worden gewonnen die meer dan ooit bereid is om voor aantoonbare meerwaarde een eerlijke prijs te betalen.

Het is mijn missie om agrarisch ondernemers hierin te adviseren en te begeleiden zodat eerlijk voedsel van Hollandse bodem weer op het menu van consument en horeca staat met een prijs voor de boer die recht doet aan alle inspanningen.. 

 

BLIJ VAN RESULATEN BINNEN DE AGROSECTOR EN FRUITBRANCHE

Omdat ik mij met FarmPR inzet voor een sterk platteland gaat mijn voorkeur steeds weer uit naar aanvragen van ondernemers die actief zijn in of voor het buitengebied en die ik mag begeleiden danwel adviseren bij hun ontwikkeling. Variërend van agrifood en equine businessconcepten, fairs en open dagen, ideeontwikkeling en de marketing van een nieuwe neventak, communicatieprojecten en PR-campagnes. Ook interview ik zakenvrouwen over hun ondernemersmissie in het groen, toerisme, de landbouw en agrifood.