Over mij

Over mij

Op de presentatie van Limburgse Zakenvrouwen

Geboren in de ijskoude winter van 1964, opgegroeid op idyllische plekken in Limburg met Toscaanse vergezichten en carrière gemaakt door het hele land. Na 15 jaar gepokt en gemazeld in managementfuncties bij MECC Maastricht ben ik terecht gekomen bij L1TV. Hier presenteerde ik zeven jaar lang avond na avond het nieuws en ontwikkelde/produceerde TV-concepten.

Inmiddels mocht ik moeder worden van twee prachtige kinderen. Dit combineerde ik met mijn eerste bedrijf Comm’unique met veel mooie interim-opdrachten en projecten. De creatieve kant bleef lonken en ik volgde de opleiding tot facilitator Creatief Denken. Die passie leidde tot de oprichting van een tweede bedrijf Dutchidee, een serieuze denktank die met Hollandse nuchterheid en Limburgse flair creatieve concepten de wereld in slingerde. Wat een gave tijd was me dat!

De PR-juf startte ik toen ik steeds meer aanvragen kreeg van ondernemers die zichzelf opnieuw moesten uitvinden in het digitale tijdperk. Personal branding werd een dingetje en daar kon je wel een flinke portie PR bij gebruiken. Dus werd en wordt daar nog steeds de PR-Juf bij gehaald.

En toen vlogen de kinderen uit. Tijd weer voor een nieuwe uitdaging. Binnen Droombedrijf in Uitvoering zet ik mijn kennis en ervaring in voor ondernemers die hun waarde willen omzetten in klinkende munt. En dat loopt als een trein. Echt tof.

En het bloed kruipt waar eigenlijk geen tijd voor is… en zo startte ik als specialisatie binnen Droombedrijf het PR-trainingsbureau  FarmPR waarin ik agri-vrouwen help met de promotie van hun boerderij. 

En zo komt het dat ik veel weet van het starten en succesvol maken van bedrijven. Als medewerker in vaste dienst, ZZP-er, interim-manager en adviseur  heb ik veel hobbels genomen, hindernissen overwonnen en uitdagingen gekend. Nog steeds trouwens. En dat hoort ook zo! 

En ik neem jouw uitdagingen, hobbels en hindernissen er gewoon bij. Daar groeien we van en bereiken we grootse dromen mee. Reken maar.