Annetje

Annetje

THINK GLOBAL, ACT LOCAL
– Annetje Schoolmeesters –

 

Op mijn wensenlijst staat zelfvoorzienend leven, autonoom en duurzaam, met een minimale ‘footprint’.
“Wij wonen dan aan een helder, stromend riviertje met kipjes die rondscharrelen in de boomgaard. Daar genieten wij van ons weidse uitzicht over landerijen die door de boer bewerkt worden. We ruiken de bloesem en het verse gras. We zien onze paarden grazen langs een lint van schaduwrijke bomen in het glooiende landschap”.
. . .

Ondertussen ben ik een doorgewinterde marketingcommunicatie specialist, een creatieve doener en ervaren ondernemersinspirator. Ik ben een enthousiaste businesscoach en creatieve -maar zeker ook commerciële- conceptdenker. Ik schrijf lekker, ben kundig in branding en goed in PR.

Mijn omgeving ervaart mij als energiek, ondernemend, eerlijk, doortastend, doelgericht en innovatief. Ik werk graag samen met mensen die dit waarderen.

Mijn kernwaarden autonomie, waardecreatie en natuurkracht lopen als een rode draad door wat ik het liefste doe; mensen helpen met de regie over hun leven. Ik begeleid daarom ondernemers (in spe) om met hun levenservaring en expertise een bedrijf te realiseren waarmee ze gelukkig zijn, goed doen en een zelfstandig inkomen verdienen. 

Ik ben dol op Zuid Limburg, de seizoenen, laarzen en hoeden. Buiten zijn, struinend door de natuur met paard en honden zorgt voor hernieuwde energie, groeiend inzicht, creatieve oplossingen en lucratieve ideeën.

Koken doe ik graag met onbewerkte producten van het seizoen (plus knoflook). Als het even kan, komt alles uit de moestuin of ik fiets naar mijn favoriete streekboeren. Onze ‘Local Heroes’.  Mogen wonen, werken en coachen in het Zuid Limburgse Heuvelland is voor mij
HET LEVEN OP Z’N MOOIST