Annetje

Annetje

THINK GLOBAL, ACT LOCAL
– Annetje Schoolmeesters –

Mijn bucketlist wordt steeds kleiner.
Sinds ik een grote mate van dankbaarheid ervaar,
waardeer ik alles zoveel meer.

Toch is mijn bucketlist sinds 1 oktober 2019 met nog één hartewens aangevuld. Een missie die ontstond uit het indrukwekkende boerenprotest, unaniem gedragen vanuit passie voor het agrarische beroep. Het werd een opmars van het platteland dwars door de stad, samen op de bres voor hún bucketlist; het bestaansrecht om met hun ondernemerschap het verschil te maken voor mens, dier en milieu.

Dat was de dag dat ik besloot om mijn kennis van PR en marketing in te zetten voor de professionals van het platteland.
Op mijn bucketlist prijkt nu, naast zelfvoorzienend wonen, ook het pro-actief meewerken aan de verbinding tussen stad en platteland.
Meer begrip betekent meer bestaansrecht voor het boerenbedrijf.

Ik wil daar een bijdrage aan leveren als doorgewinterde marketingcommunicatie specialist, creatieve doener, commerciele  conceptmaker en ervaren ondernemers-inspirator. Daarbij schrijf ik lekker, ben ik thuis in ‘branding’ en goed in PR. Ik zet mijn kennis en kunde in voor ondernemers die willen starten, vernieuwen, uitbreiden en (door)groeien. 

Mijn omgeving ervaart mij als energiek, ondernemend, eerlijk, doortastend, doelgericht en innovatief. Ik werk graag samen met professionals die dit waarderen.

Ik ben dol op het heuvellandschap van Zuid Limburg, de seizoenen, laarzen en hoeden. Buiten zijn, struinend door de natuur met paard en honden, zorgt voor hernieuwde energie, groeiend inzicht, creatieve oplossingen en lucratieve ideeën.

Koken doe ik graag met onbewerkte producten van het seizoen (plus knoflook). Als het even kan, komt alles uit de moestuin en ik fiets (E-bike…) graag naar mijn favoriete streekboeren. Onze ‘Local Heroes’.
Mogen wonen en werken vanuit het Zuid Limburgse Heuvelland is voor mij
HET LEVEN OP Z’N MOOIST

“EMPOWERING THE COUNTRYSIDE”