MINDSHIFT DROOMDOELEN

MINDSHIFT DROOMDOELEN

Een supergave workshop

voor als je van alles wilt maar niet zeker weet waar je nou echt je energie in moet stoppen. We gaan aan de slag met een visionboard dat in een oogopslag helder maakt waar je voor staat en waar je heel diep in je hart naar toe wilt.

Maar dat is nog niet alles…. we gaan ook aan de slag om jouw droomdoelen te verpakken in een (jaar)planning.

Voor elke droom een stappenplan. Met een waanzinnig handig systeem dat je helpt om bij de les te blijven, waar je de voortgang mee bewaakt en waarmee je stap voor stap je dromen realiseert. Maf dat dat zomaar kan he?

Een superdag voor dromers en goalsetters!

Wat een leuke dag. Heerlijk met vier andere dromers bij Annetje thuis in haar werk- annex tuinkamer met uitzicht op de kippetjes knipten en plakten we onze dromen bij elkaar en verpakten het in ons persoonlijke business journal. Geweldig om zo gericht met je toekomst bezig te zijn!

Data, tijden & locaties

  • Lokatie Voerendaal -in de winterperiode van oktober t/m mei- elke eerste woensdag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur (januari, februari en maart vol)
  • Lokatie Grubbenvorst – in de zomerperiode van juni t/m september- elke eerste vrijdag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Je dromen in kaart brengen; genieten van de zon aan het zwembad met een koel sapje. Wie wil dat nou niet? En naar huis met een hoofd vol idee├źn en een agenda vol plannen. Echt een waardevolle dag.

Prijs & beschikbaarheid

Euro 89 (incl BTW) met je eigen visionboard en je persoonlijke bullet journal inclusief drankjes en een aangeklede borrel na afloop. Mail of bel mij om de beschikbaarheid op te vragen zodat je ook zeker weet of er plaats is. Leuk ook om met een vriend of vriendin te komen of als (team)uitje (maximaal 8 personen per workshop).

Dromen van een ander leven werd dromen van een eigen bedrijf! Wie had dat gedacht, ik in ieder geval niet. Toch werd het steeds duidelijker dat wat ik voor ogen had vooral te maken had met zelfstandigheid, financieel en emotioneel. Hoe mooi dat ik hier in mijn planning meteen mee aan de slag kon. Spaaaaaannnnnnend!