PR coach

PR coach

JE NEEMT JEZELF OVERAL MEE NAAR TOE
– Annetje Schoolmeesters –

Mijn eigen pad in zakelijke ontwikkeling en zelfstandig ondernemerschap;

33 jaar werkervaring versterkt met 18 jaar coach en advies expertise
 
Maart 2019 – In de coachtrajecten bij Droombedrijf in Uitvoering kwam ik tot de conclusie dat ‘ Old School” ondernemers behoefte hebben aan hulp bij hun PR en profilering in de nieuwe media. Waar bedrijven vroeger een (duur) PR of reclamebureau zouden inzetten, zijn de ondernemers nu zelf een medium. Via hun website, posts en LinkedIn bijdragen bijvoorbeeld.. Dat vraagt om nieuwe expertise; PR tot een tweede natuur maken. Zo ontstond De PR Juf, communicatie-coach voor Old School ondernemers. Van gemotiveerde superstarters en gedreven groeiers binnen het MKB en het zelfstandige ondernemerschap tot doorgewinterde executives en CEO’s van grote bedrijven. Zij maken handig gebruik van hun eigen PR- coach met de toepasselijke naam “De PR-Juf” .

“If I was down to my last dollar, I’d spend it on public relations”
Bill Gates
November 2016 – In het oerwoud van nieuwe media kwam er steeds meer vraag van ondernemers om het onderscheidende karakter van hun bedrijf uit te dragen. Vaak is de conclusie dat missie, doelgroep en aanbod niet concreet genoeg zijn om zichtbaar op te vallen en door te groeien. Dat gemis breekt ook veel startende ondernemers op. Reden voor mij om alle ervaring opgedaan binnen Communique en Dutchidee te bundelen.

Binnen Droombedrijf in Uitvoering. coach ik ondernemende professionals in een zeer korte tijd met het bouwen en lanceren van hun bedrijf waarmee ze een zelfstandig inkomen verdienen. Het onderscheidende vermogen is de optelsom van de persoonlijke meerwaarde die de ondernemer door zijn kwaliteiten en idealen toevoegt met de sociaal maatschappelijke impact van het bedrijf. Die combinatie levert de grooste winst op voor iedereen. Van Briljant idee naar Waardevol bedrijf!

November 2011 – Omdat er steeds vaker een beroep werd gedaan op mijn creatieve input –en ik officieel gecertificeerd COCD Facilitator Creatief Denken ben- ben ik in 2011 gestart met Dutchidee. Een sprankelend bureau dat creativiteit winstgevend maakt met Hollandse nuchterheid en Limburgse flair. Dutchidee neemt deel aan denktanks en wordt ingezet bij strategische idee- en conceptontwikkeling. Dutchidee wordt ook ingehuurd voor brainstormsessies met directies en managementteams om innovaties en verbeteringen in hun bedrijf te realiseren.

April 2001 – Na 15 jaar lang voor MECC Maastricht en RAI Amsterdam honderden bedrijven te hebben begeleid en geadviseerd, ben ik in 2001 gestart met Comm’unique, Adviesbureau voor marketing, (interim)communicatie, PR, branding en tekstproductie. Met hulp van mijn professionele netwerk lever ik full service op het gebied van offline en online communicatie. Omdat ik ruim 7 jaar nieuwslezer en TV-producent ben geweest bij L1 TV, hoor je mijn stem nog regelmatig in de media.

Meer over mij vind je op Linkedin. Voeg mij toe en dan hebben we in ieder geval online al contact!

Annetje Schoolmeesters