FARM.PR

DO GOOD, BE PROUD & SHARE

BENUT DE KANSEN VOOR JOUW ONDERNEMING EN WORDT ZICHTBAAR

Ondernemen op het platteland heeft een andere dynamiek dan het stadse bedrijfsleven. De keuze voor je bedrijfsconcept, het uitdragen van je visie en het benaderen van de media vraagt om zorgvuldigheid. Alles draait om het zo goed en correct mogelijk onder de aandacht brengen van jouw geweldige bedrijf.
Of het nu om je bestaande business gaat of wanneer je een nieuwe richting inslaat:

VERTEL JE VERHAAL VOORDAT EEN ANDER DAT DOET

Het platteland biedt veel toegevoegde waarde; rust, ruimte, natuur en nog zoveel meer. Als je als ondernemer in het buitengebied deze waarden vervlecht in jouw specifieke aanbod, dan heb je een gouden formule in handen. Ook de druk die is ontstaan op de voedselketen is een geweldige kans. Zelf de keten kunnen sluiten is een prachtige uitdaging, die zorgt voor marge verhoging en omzetgroei. Maak van jezelf een merk en vertaal dit in je aanbod en producten. Dit alles biedt agrarisch ondernemers een interessante groeipositie en meer bestaanszekerheid.

JE WAARDE ZICHTBAAR MAKEN

Ben jij die professional in de agrofood of andere plattelandsonderneming?
En wil jij duurzaam groeien met je bedrijf? De onderneming toekomstbestendig maken? Beter verdienen met jullie nevenactiviteiten? De juiste keuze maken voor de meest attractieve neventak? Kortom wil je als agrarisch ondernemer uitbreiden, verbreden of vernieuwen?
Dan help ik jou om met jullie bijdrage zichtbaar trots winst te maken!

IK HELP AMBITIEUZE ONDERNEMERS OP HET PLATTELAND OM WINST TE MAKEN DOOR BIJ TE DRAGEN AAN EEN BETERE WERELD

 

MIJN MISSIE HEEFT ALLES TE MAKEN MET GROOT RESPECT

Ik geef advies en training specifiek aan agrarisch ondernemers en andere plattelandsondernemingen vanuit een diepgeworteld respect. Er is veel maatschappelijke waardering voor de boer, alleen handelt de consument er nog niet echt naar. Door het klassieke en nieuwe boerenbedrijf beter zichtbaar te maken, wil ik bijdragen aan meer bewustzijn en daadkracht bij de burger.
De ondernemers op het platteland help ik om kansen te zien en doelgericht te benutten. Hiertoe zet ik ruim 30 jaar ervaring in PR, conceptontwikkeling, communicatie, branding, content-marketing, evenorganisatie en (live)presentatie in TV- en radiostudio’s in.

BEN JIJ DIE PROFESSIONAL DIE ONDERNEEMT OP HET PLATTELAND?

 Ik ondersteun jou graag met mijn kennis en persoonlijk advies, met slimme tips en trucs en handige gratis tools. 
Zelf steeds het wiel moeten uitvinden kost onnodig veel tijd en energie. Ik zorg dat jij zelf de PR en promotie voor jullie prachtige bedrijf regelt, in weinig tijd en zeker ook tegen zo min mogelijke kosten. Ik help jou om doelgericht te kiezen en kansen te pakken waarmee je meer bestaanszekerheid inbouwt. En ik help jou om trots zichtbaar te zijn met je bijdrage, zodat jullie waarde wordt vertaald in winst.

SAMEN STERK VOOR EEN MOOIE TOEKOMST

Zelf ben ik opgegroeid op het platteland, tussen boerderijen, dieren, weilanden en akkers. Met mijn stadse carrière in de PR en marketing-communicatie, draag ik graag bij aan meer verbinding. De sleutel ligt in meer wederzijds begrip tussen de consument en de plattelandsonderneming. 
Met de steun van de burger en zijn voorliefde voor het platteland is er -juist nu- veel te winnen!

 

ZO GA IK JOU HELPEN
MIJN LIVE EN ONLINE AANBOD VOOR MEER ZICHTBAARHEID EN WINST

ONLINE TRAINING

Maak je bedrijf zichtbaar in 6 modules. In je eigen tijd en met vaste Q & A momenten als het jou uitkomt.

Op 28 februari start de online training “De beste PR, ben je zelf”.

Geef je op voor vrijblijvend meer informatie.

 

ONLINE EN LIVE CURSUS

Maak zelf een professionele huisstijl zodat zodat je herkenbaar en aantrekkelijk bent voor je beste klanten.

Op 27 maart start de online en live cursus “Van ERF naar MERK”.

Geef je op voor vrijblijvend meer informatie.

LIVE ADVIES

Sparren aan de keukentafel waarin ik jou kansen en mogelijkheden laat zien waar je altijd al van hebt gedroomd.

Keukentafelgesprekken plan ik altijd in op een vrijdag.

Meld je aan voor vrijblijvend meer informatie.

 

Waarom maak ik mij sterk voor plattelandsondernemers?

Ik geloof in circulaire groei. In waardecreatie en impact. “Van waarde naar winst”, dat is de grondgedachte van elk concept dat ik ontwikkel en van elk PR-traject dat ik adviseer. Welk doel dient het. Voor wie is het van betekenis. Wat brengt het. Welk probleem lost het op. Hoe voelen mensen er zich bij. Draagt het bij aan dierenwelzijn. Gezond voedsel. Respecteert het de natuur. Is het toekomstbestendig. Is het geloofwaardig, is het authentiek, is het eerlijk?

Ik geloof in concepten die bijdragen aan het welzijn van de maatschappij, met zorg voor de mens, respect voor het dier en aandacht voor het milieu. Ik help ondernemers op het platteland met het creëren van toegevoegde waarde, het vergroten van belang. Ik adviseer om deze waarde doelgericht om te zetten in winst. Door er zichtbaar mee te zijn; voor de buurt, op social media, in de krant en op TV. Ik weet uit ervaring dat je geld kan verdienen met impact maken. 

Ik geloof ook in de versterkende verbinding tussen stad en platteland, tussen burger en boer. Er is geen zij en ook geen ons. Er is wel een WIJ, die in gezamenlijk belang streven naar wat goed is. Mijn adagium is ” Think Global, Act Local”. Groots denken en dicht bij huis het verschil maken. Do Good, Tell It & Get Goodwill; zichtbaar trots bijdragen met winst voor iedereen.

Daar zet ik mij elke dag weer voor in. 

Doe je mee?

JA STUUR MIJ VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE TOE OVER HET TRAININGSAANBOD VOOR 2020
Ik ontvang dan ook gratis het E-Book “101 tis & ideeën voor een succesvolle neventak” en ook de FARM & BARNBRIEF met adviezen & tools om zelf mijn PR te verzorgen (uitschrijven hiervoor kan op elk moment).