Samenwerken

Van 'Old School' naar 'New Business'

 Wil je starten als zelfstandig ondernemer? Zit er een kink in je ‘loopbaan’. Moet je min of meer gedwongen uit je vaste dienstverband? Of heb je al een eigen bedrijf en wil je nu serieus gaan groeien? Misschien wil je een andere richting op. Of denk je aan uitbreiden …

Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik help jou met mijn ervaring als businesscoach, conceptontwikkelaar en met mijn specialisatie in (online) marketing en communicatie. Jij beslist en maakt de beste keuzes voor een solide basis die jou past als een wetsuit. Met mijn kennis van positionering, content en PR inclusief jarenlange live presentatie-ervaring bij radio en TV  ben ik jouw rots in de branding. 

Ik zet alles in het werk om jou succesvol te laten ondernemen.

Met mij boek je flinke tijdwinst, dat beloof ik.
Het geeft een boost aan energie om samen te werken aan wat jij voor ogen hebt.
Jouw droombedrijf komt er. Sneller dan je denkt. Dat is een feit.

Ik help je om de focus op de juiste stappen te zetten, op weg naar een dijk van een lancering van jouw (nieuwe) bedrijf.  Samen verzilveren we jouw waarde, kennis en talenten in een droombedrijf dat staat als een huis.

Vraag vrijblijvend een klassengesprek aan.
Het verplicht je tot niets maar je wordt er heel wat wijzer van.

Je bent slechts één click verwijderd van een vliegende start voor jouw eigen business!
Laten we samen  bekijken hoe ik jou verder kan helpen. Je mag sowieso rekenen op een fiks aantal tips & valkuil-lessen van deze doorgewinterde PRjuf … what’s in a name!

Ja! Ik ben er klaar voor! 

Let’s do this

Ik wil een vliegende start maken. Kom maar door met die gratis tips.