KEUZES MAKEN

KEUZES MAKEN

EEN EIGEN BEDRIJF STARTEN, PFFFFFF

Welke keuzes moet je maken in de opstartfases? Waar moet je focus liggen, wat wil je bereiken en voor wie? Het zijn spannende en soms ook lastige keuzen waar je voor staat en je hebt de behoefte om het niet alleen te hoeven doen.

Ik help je graag met individuele coaching om die keuzes te maken die jou en je nieuwe carrièrepad het beste dienen. Waar ga je je op richten, wat wordt het tijdspad, wat moet eerst, wat kan later.

Je moet ook nee durven te zeggen tegen wat je niet (meer) wilt, nee zeggen tegen datgeen wat niet (meer) bij je past. Maar waar moet je dan nee tegen zeggen? Je bent bang om kansen te laten liggen, je vindt veel leuk en in deze fase lijkt alles van belang.

Wat wordt je businessmodel, welke verdienmodellen passen bij wat je wilt, moet je gaan samenwerken, een team vormen met een gelijkgestemde? Wat kun je zelf en wat zou je moeten uitbesteden en aan wie en wat kost dat dan? En je wilt er natuurlijk ook zijn voor je gezin, je familie en tijd hebben voor je vrienden en vakanties.

Pfffffffff. Ik beloof je, het komt allemaal goed!